Main menu button
Carlsquare i Danmark

Lokal viden med global rækkevidde.

Copenhagen_klein

Lokale eksperter

Vores erfarne team har afsluttet hundredvis af transaktioner med virksomheder, der er baseret i Danmark eller driver forretning der, og vi er derfor tæt på beslutningstagere inden for en række industrier.

Globalt netværk

Hos Carlsquare har vi et stærkt internationalt netværk, som vi trækker på når vi supporterer danske virksomheder i forbindelse med cross-border M&A og fremskaffelse af egen- samt lånekapital.

Fokus på partnerskaber

Vi fokuserer på at opbygger langvarige relationer, der ofte etableres flere år før en transaktion og fortsætter herefter. Vi fokuserer på at give upartisk rådgivning, da vi tror på at det på lang sigt er til gavn for alle involverede partner.

Fusioner & Opkøb

Vækstkapital

IPO-rådgivning

Gældsrådgivning

Software & TMT

Forbruger & Internet

Forretningsservice

Industriel teknologi

Life Science

Energi & Infrastruktur

Carlsquares tilstedeværelse i Danmark går tilbage til 2019, hvor den velrenommerede M&A-rådgiver, Dansk Merchant Partners blev del af Carlsquare.
Siden da er vores team i København gået fra succes til succes og har rådgivet nogle af de mest progressive danske virksomheder i relation til M&A- og ECM-transaktioner.

Carlsquare er en førende global investeringsbank. Ligesom mange af vores kunder opbyggede vi vores forretning fra bunden og accelererede vores vækst gennem en række internationale opkøb og fusioner.

Det startede med et enkelt kontor i Hamburg men omfatter i dag repræsentation 11 byer i 8 lande på 2 kontinenter. Med skræddersyet rådgivning understøtter vi succesrige virksomheder, markedsledere og investorer i at opnå deres strategiske mål.

Kontakt os

Philip Ulveman Juel-Berg
Philip Ulveman Juel-Berg
Vice President

Toldbodgade 57
1253 Copenhagen K


+45 3945 0010

copenhagen@carlsquare.com